Retourneren

Retourneren

Is het item toch niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dat kan gebeuren. Meld je retour aan door een mail te sturen aan info@totallytwo.com en vermeld daarin je naam, ordernummer, product en met voorkeur (niet verplicht) ook de reden van retour. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen naar onderstaand postadres. Wij dienen de retour binnen 14 kalenderdagen ontvangen te hebben.

We zullen het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten op jouw rekeningnummer.

Retours mogen niet naar ons kantoor zelf gebracht worden of in onze brievenbus gestoken worden, deze is daar te klein voor. Al de retours MOETEN via post gebeuren!

Solden kunnen niet geretourneerd worden.

Ruilen

Wil je jouw fashion item ruilen voor een andere maat? Dat is geen probleem! Meld je retour aan door een mail te sturen aan info@totallytwo.com en vermeld daarin je naam, je ordernummer en het product. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen naar onderstaand adres.

ONS ADRES:

T.A.V. Totallytwo

Sint-Janstraat 11

3583 Paal-Beringen

België

LET OP: Vergeet bij aanmelding niet je ordernummer, product(en) en reden van retour te vermelden en een briefje met je naam bij in het pakketje te steken. 

LET OP: item moet in goede staat terug geretourneerd worden, geen geur, kaartjes eraan.

LET OP: solden kunnen NIET geretourneerd worden!