Over ons

Over ons 2017-08-21T10:37:17+00:00

Totallytwo is een plek waar jij als eerste de nieuwste fashion items kan vinden, een plek waar je met je bestie samen doorheen kan scrollen en waar je je als echte ‘totallytwogirl’ helemaal thuis zal voelen!

In 2011 leerden Céline en Talisa de app ‘instagram’ kennen. Al snel werd instagram meer dan puur een hobby. Met hun 600K+ volgers op @celineschh en 300K+ volgers op @talisalo groeide de app al snel uit tot hun fulltime job.

In 2015 zetten Céline en Talisa de stap naar de bloggers wereld. Als echte instagramqueens wouden ze hun volgers wat meer bieden en een blik achter de schermen geven. Ze begonnen met artikels schrijven op hun blog totallytwo over fashion en lifestyle en maakten hier ook regelmatig video’s over op hun youtube kanaal. Begin 2017 brachten ze reeds een workout E-book uit en niet veel later volgde hun boek ‘Hoe word ik instafamous’. De drang naar iets meer bleef echter steeds aanwezig. Al jaren droomden ze ervan om hun passie voor fashion om te zetten in een eigen webshop. In 2017 werd deze droom werkelijkheid: ‘totallytwo’ de webshop was geboren!

Céline en Talisa willen met hun webshop een plaats zijn waar leuke en betaalbare kledij geshopt kon worden zoals zij dat als besties ook deden. Dagelijks houden ze opkomende trends in de gaten zodat ze deze als eerste aan jullie kunnen tonen op de webshop!

Hou onze webshop in de gaten en word ook een #totallytwogirl 😉

Veel liefs!

Xo

totallytwo